testing

Firma noastra s-a intemeiat in anul 2000 sub denumirea de Zguby International, activand ca restaurant in Bucuresti.
Ulterior, in anul 2002, domeniul de activitate s-a modificat, adaptandu-se si la cererile tot mai mari ale pietei pentru utilaje necesare producerii mezelurilor si prelucrarii carnii.
Din acest moment firma s-a concentrat exclusiv pe vanzarea de utilaje de calitate, provenite in general din Austria sau Germania.
In 2006, firma si-a schimbat denumirea in STELAS CONSULTING SRL, extinzandu-si domeniul de activitate prin vanzarea de utilaje din domeniul restaurantelor precum si cel al fast-foodului. Cu ajutorul furnizorilor de calitate, proveniti mai nou si din Italia, Spania si Polonia, renumele firmei s-a extins.
Garantul seriozitatii firmei il reprezinta si contractele de exclusivitate incheiate cu furnizori de mare renume cum ar fi :VAKONA, FATOSA, STAWIANY.
Anul 2009 reprezinta cel mai bun an afaceristic al firmei si ca atare, desi economia mondiala se afla in criza, firma si-a consolidat pozitia pe piata, urmand ca spre sfarsitului anului viitor, numarul de clienti noi sa creasca.
Incepand cu anul 2014-2015 , activitatea noastra s-a diversificat. Ne mandrim cu faptul ca mari procesatori din domeniul fructelor, legumelor si pestelui, se numara printre clientii nostrii.
ss
ssssssssssssssssssssssssss
ssssssssssss

hhhh

pppppppppp

tttttttttttttttt

ddddd sdsdfsfsdfssdsdfdsfsdfsfsfsfsf

Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
SITE ÎN LUCRU