TUMBLER CU VACCUM 100 LITRI
Caracteristici tehnice:
Tumblerul cu vacuum este dotat cu o pompă care crează subpresiune, ajutand la
procesul de înmuiere ( fragezire ) și masare a cărnii.
Prelucrarea cărnii sub vid permite absorbtia mai rapidă și mai mare a saramurii, condimentelor, marinatelor.
Carnea masată este dupa cest process mai suculentă și fiabilă.
Masarea mușchiuletilor are loc într-un cilindru închis, al tumblerului.
Mașina este fabricată conform directivelor europene.
Îndeplinește toate criteriile de SSM / SANEPID.
VOLUM TAMBUR : 100 LITRI /CICLU
CAPACITATE TAMBUR : 40KG/CICLU
NUMAR DE ROTATII TAMBUR (reglabil) : 4-12 [rpm]
VACUUM (REGLAREA NIVELULUI VIDULUI) : 0,04 – 0,08 [Mpa]
Putere : 2.25 [kW] / 50Hz
Alimentare : 400V
Dimensiuni:1000 x 550 x 950 mm
Greutate : 75 kg