MIXER PENTRU PRALINE – MASINA DE TRAS IN CIOCOLATA : PRUNE, ALUNE, NUCI, FRUCTE USCATE

Cere oferta

Date tehnice:

  • Capacitatea rezervorului: 3 Kg – 8 Kg – 20 Kg
  • Tensiune: 240 V
  • Rezervor: oțel / cupru
  • Putere: 0,17 – 0,38 kW
  • Regulator de viteză: Disponibil pentru modelul de 20 kg
  • Ventilator: disponibil pentru modelul de 20 Kg
  • Greutate: 30 Kg – 32 Kg – 40 Kg
  • Dimensiune: 600 x 530 x 740 mm – 670 x 550 x 740 mm    – 580 x 950 x 1200 mm

Descriere

Caracteristici tehnice:

  • Este mașina ideală pentru acoperirea alune, nuci, migdale, fructe uscate cu ciocolată, gianduia (moale alcool ciocolată) sau caramel.
  • Disponibila în mai multe modele cu capacități de procesare de 3 kg, 8 kg și 20 kg.
  • Dispunând de o structură solidă, vă permite să obțineți rapid praline perfecte și puteți fi combinate cu Spraychoc,
  • Mașină ideală pentru a pulveriza ciocolata direct în tava de acoperire.
  • Bol de cupru disponibil pentru produsele caramelizate.
  • Bol de oțel inoxidabil disponibil pentru produse din ciocolată.
  • Sistemul de gaz la cerere. Perfect pentru procese caramelizate.
  • Regulator de viteză (disponibil pentru modelul de 20 Kg) pentru a spori omogenitatea pralinelor.
  • Suflaner de aer (disponibil pentru modelul de 20 Kg) pentru a accelera procesul când se manipulează volume mari.