CELULA PENTRU FIERBERE SI AFUMARE – Model STWKWG3EL

Cere oferta

  • Afumatoarea electrica este folosita in domeniul Industriei Alimentare pentru tratarea termica a produselor din carne si peste.
  • Intr-un singur ciclu de productie putem realiza retete cu urmatoarele functii: fierbere, afumare la cald, zvantare, coacere si spalare automata.
  • Constructia camerei si dispozitivele pentru fixare sunt realizate din material de inalta calitate, otel inoxidabil AISI 304.
  • Materialul celulei ofera durabilitate si robustete pentru utilizarea continua, iar forma conceputa ajuta la o turbionare optima din care sa rezulte o afumare perfecta a produsului.
  • Izolata cu ajutorul vatei minerale de 60 mm aflate intre straturile peretilor, celula mentine o temperatura constanta si are un consum redus de kW cu un efort minim al motorului si al elementilor de caldura.
  • Panoul de comanda digital, integrat cu pana la 100 de programe pentru setarea retetelor iti permite sa monitorizezi sau sa modifici parametrii in timpul procesului tehnologic.
  • Celula mai dispune de 3 carucioare realizate din otel inox, un generator cu tubulatura conexa pentru intoducerea fumului in camera, o sonda de temperatura pentru introducerea acesteia in miezul produsului, o sonda pentru umiditate, o sonda de temperatura ce indica temperatura din camera si un ventilator pentru evacuare