Celula – Camera pentru fierbere si afumare Carne/Peste 30 Kg – Model STWKWG30EVS

Cere oferta

  • Afumatoarea electrica este folosita in domeniul Industriei Alimentare pentru tratarea termica a produselor din carne si peste
  • Intr-un singur ciclu de productie putem realiza retete cu urmatoarele functii: fierbere, afumare la cald, zvantare, coacere si spalare automata
  • Constructia camerei si dispozitivele pentru fixare sunt realizate din material de inalta calitate, otel inoxidabil AISI 304
  • Materialul celulei ofera durabilitate si robustete pentru utilizarea continua, iar forma conceputa ajuta la o turbionare optima din care sa rezulte o afumare perfecta a produsului
  • Izolata cu ajutorul vatei minerale de 60 mm aflate intre straturile peretilor, celula mentine o temperatura constanta si are un consum redus de kW cu un efort minim al motorului si al elementilor de caldura
  • Panoul de comanda digital, integrat cu pana la 100 de programe pentru setarea retetelor iti permite sa monitorizezi sau sa modifici parametrii in timpul procesului tehnologic
  • Celula mai dispune de un carucior realizat din otel inox, un generator cu tubulatura conexa pentru intoducerea fumului in camera, o sonda de temperatura pentru introducerea acesteia in miezul produsului, o sonda pentru umiditate, o sonda de temperatura ce indica temperatura din camera, o lampa LED pentru iluminat si un ventilator pentru evacuare