CAZAN DE GATIT SI RACIRE ETC (Easy Touch Control ) 105 – ITALIA
Date tehnice:
- Volum util: 105 litri
- Volum total : 120 litri
- Dimensiuni cuva : diam.600 x 465 mm inaltime
- Alimentare: 400V / 50 Hz
- Putere : 18,6 kW
- Dimensiuni : 1355 x 1200 x 1030 mm
- Descriere
Descriere
Caracteristici panoul de control:
- ecran tactil de 7 „.
- Crearea și editarea programelor de gătit, fiecare este multifazică.
- Gatirea în modul „Manual”.
- Setarea mesajelor multilingve.
- Ușor de înțeles și de utilizat.
- Setarea garantată a gătitului si temperaturi de la 50 ° C la 100 ° C extrem de precise
- Posibilitatea de a găti și de a răci un produs în interiorul vasului de gătit. datorită sistemului de răcire SCT2 – COOK & CHILL
(opțional), prin urmare disponibilă în versiuni cu mixer.
- Verifică automat și suplimentează nivelul apei în interiorul matalei duble.
- Vă permite să selectați numărul de litri de apă pentru încărcare, rece, sau fierbinte până la 90 °, apoi îl încarcă automat.
- Controlează 2 standarde diferite
- sonde de temperatură: în mantaua dubla si in gatit
- contact direct cu un produs alimentar pentru o mai mare acuratețe, sau gătit specializat.
- Vă permite să porniți gătitul a o anumită dată și oră.
Afișează mesaje simple pentru utilizarea corectă și sigură.
- Explică în mod clar dacă există alarma și la componentele interne pe care o relatează.
- Conexiune USB.
- Setări pentru diferite unități de măsurare (° C / ° F; litri / galoane; etc).
- Auto Diagnosticare
- Comandă pentru răsturnare și returul vasului de gătit.
- Setarea programelor de amestecare cu rotație în sensul acelor de ceasornic și în sens antiorar
viteza și reglarea timpului de pauză.
Cazanul are dubla functie : de gatit si de racire:
- Această tehnologie permite circulația apei de rețea și / sau înghețare apă, provenind de la un circuit existent, în interiorul cămășii cu încălzire dublă.
- Echipamentul este livrat împreună cu racordurile de admisie și evacuare ale răcirii
- apă și cu comenzile „Cook” și „Chill” pentru a selecta cerințele operațiuniunilor.
- Timpurile și temperaturile care pot fi atinse depind de tipul de produs (alimentar) prelucrarea și temperatura apei care circulă în interiorul jachetei duble.
- Acest sistem a fost creat în special pentru produsele lichide.
Tipuri de produse realizate cu acest tip de cazan:
- Supe
- Cartofi prajiti
- Carne fiartă sau pește sau legume
- Sosuri
- Paste
- Orez
- Sosuri calde
- Sosuri reci
- Porumb de porumb galben
- Piure de cartofi
- Alte legume fierte
- Budincă
- Sos alb
- Jeleu
- Produse pe bază din lapte
Carateristici tehnice:
- Vas de gătit din inox oțel AISI 316 adecvat pentru alimente, produse cu aciditate ridicată.
- Vas electric înclinat pe partea din față.
- Capac izolat cu capac dublu din oțel inoxidabil AISI 304
- Cadru autoportantă din oțel inoxidabil AISI 304.
- Izolație termică garantată de panouri din fibră de sticlă groasă.
- Capac exterior din oțel inoxidabil AISI 304, finisaj satinat fin.
- Picioare reglabile din inox oțel AISI 304 pentru a asigura nivelare, cu capac detașabil
pentru operațiunile de curățare.
Versiune MIXER
- Dispozitiv automat de amestecare cu două arme și răzuitoare POM (teflon) complet detașabil pentru a face curățarea mai ușoară.
Rotire în ambele direcții, care lucrează continuu sau alternativ, cu reglare a vitezei și ajustarea timpului (inclusive pauza de timp) direct de la panoul de comandă pentru a se potrivi rotației mixerului la produsul care trebuie prelucrat.
- 99 de programe pentru setare.
Versiune ELECTRICE
- Încălzirea prin elemente din aliaj INCOLOY-800 , controlat de o placă electronică, cu activarea automată a minimului 2 ° C înainte de SETPOINT, și de comutatorul de presiune.
Principalele OPȚIONALE si accesorii:
- Roți • Filtru • Duș de curățare • Robinet de curent 230 V • Supapă de spălare din oțel inoxidabil • Cărucioare • Mixare personalizată