MINI – PRESA PENTRU SUNCI, BACON SI CIOLANE –EBERHARDT GERMANIA
ACEASTA MINI PRESA ESTE CONFECTIONATA EXCLUSIV FIRMEI STELAS CONSULTING , AVAND POSIBILITATEA DE A FI INTRODUSA PERFECT IN CELULA DE FIERBERE SI AFUMARE KWG50 _POLONIA
ASIGURAM TEHNOLOGIA PRODUSULUI !!!
Caracteristici tehnice:
- Mini-presa de fierbere tip Fuseste confectionata din inox
- Are 2 sistememecanice de presare : una in forma de fus si alta cu actionare laterala
- Reglarea se face pe verticala pana la 300 mm
- Se pot produce 10 de forme tip alveola, pentru „piepti” ( bacon) si sunci (toast) tip Praga, pentru urmatoarele aplicatii, intr-un ciclu de lucru:
- Fierbere
- Uscare
- Afumare
- Formele alveola se introduc intr-un schelet metalic care prezinta si capace si au o forma rotunda
- Scheletul este confectionat dintr-un material foarte robust si este dotat cu roti mobile, pentru a putea fi deplasat;
- Dimensiunile mini-presei cu forme (scheletul metalic):
- 680 x 600 x 1200 mm
- In mini-presa schelet se pot introduce urmatoarele dimensiuni:
- FORME: 200 x 45 x 500 mm (l x h x L)
- GREUTATE PRODUS: pana la 4,5 kg
- CAPACITATE DE INCARCARE: pana la 45 kg
Pentru exemplificarea utilizarii presei , va rugam sa accesati urmatorul link :