About Us

DESPRE NOI

Firma STELAS CONSULTING SRL, ca si entitate,  s-a infiintat in anul 2000 fiind de fapt la debut un mic bistro, in ideea construirii unei afaceri de familie.

Colaborarea foarte stransa dintre patronul firmei D-nul STEFAN STEFANESCU si renumita firma austriaca producatoare de utilaje pentru procesarea carnii LASKA, a condus la acumularea unei experiente bogate in industria carnii si a unor rezultate financiare deosebite, pentru ambele parti.

Chiar din primii 5 ani s-au vandut utilaje in valoare de peste 100 milioane de  euro prin reprezentarea unor firme foarte importante producatoare de utilaje: HANDTMANN, DOLESCHAL (celule de afumare), TECHNOPACK (clipsatoare), MAJA (masini de gheata), INOTEC (malaxoare), FREUND (fierastraie electrice), etc.

Dupa o perioada de 6 ani plina de satisfactii  firma noastra a continuat conceptul implementat de catre firma LASKA si a extins colaborarea si cu alte firme puternice producatoare de utilaje, cum ar fi: FATOSA, STAWIANY, DADAUX, LA FELSINEA, EBERHARDT, etc. consolidandu-si pozitia pe piata ca firma independenta si continuind traditia de a vinde produse de calitate.

20 DE ANI DE SUCCES

In decursul celor 20 ani , pe care anul acesta i-am aniversat, am reusit sa construim o echipa unita, foarte inimoasa, bazandu-ne in primul rand unii pe altii si incercand sa ramanem in plutonul firmelor cu un nume pe piata romaneasca si internationala.

In paralel cu industria carnii, am reusit sa patrundem si pe piata de procesare a fructelor si legumelor, iar prin comercializarea celulelor de fierbere si afumare STAWIANY din Polonia sa devenim lideri de piata in industria pestelui. Acest lucru ne-a facut sa avem incredere si sa participam la expozitii in fiecare an, atat in tara cat si in strainatate: INDAGRA, MOLDEXPO, SUFFA – GERMANIA.

In acest moment, firma STELAS CONSULTING SRL detine un portofoliu de peste 100 de clienti in industria carnii, peste 30 de clienti in industria fructelor si legumelor si 10 clienti in industria pestelui, printre care primele 2 firme din tara, NEGRO 2000 si OCEAN FISH.

De 8 ani consecutiv participam cu stand de prezentare utilaje in cadrul Expozitiei INDAGRA-FOOD, iar in urma cu 4 ani am lansat la Indagra  o serie de  trei cataloage (pe cele  3 domenii principale de activitate): CARNE, FRUCTE-LEGUME, PESTE cu aproape toti furnizorii nostri de utilaje si produsele acestora, pentru a facilita in totalitate accesul la informatii detaliate asupra tuturor produselor comercializate de firma noastra. Puteti descarca aceste cataloage de aici:

Din ianuarie 2019 ne-am deschis Punctul de lucru din Calea 13 Septembrie , care de la bun inceput s-a bucurat de un real succes, aici fiind organizat si  un Showroom cu o linie mica de procesare carne , consumabile si o linie mica de procesare fructe si legume : deshidratare , dulceata, pasta de tomate , zacusca, muraturi.

SITE ÎN LUCRU